Cafe Norsoe

NorSoe Food ser vi os selv som en innovativ virksomhed med mange jern i ilden, blandt andet en foodtruck med gode burgere og taco. Vi går op i håndværk og presser selv vores taco, vi laver vores egen ketchup, dressinger, pomme frites krydderi ja selv vores taco presse, har vi lavet selv.

Vi vil løbende komme med nye tiltag i Café NorSoe  samt tage imod spændende udfordringer fra både Nibe’s borgere & fremtidige samarbejdspartnere.

Vi har selv flere projekter i støbeskeen og et af dem, har allerede stået sin premiere. Det var vores Ja Tak tilbud. Vi lagde ud med kartoffel salat og/el. chili con carne. Dem vil der komme flere af, så hold øje med os på Facebook. Det er også her vi, i fællesskab med Nibe idræts og kulturcenter (NIKC), vil offentliggøre kommende events.

Står du over for en konfirmation, et bryllup, rund fødselsdag eller lignende, vil vi også være leveringsdygtig med kreative og innovative retter. Enten med en menu fra vores hjemmeside, eller efter ønske og samarbejde med dig. Mangler du lokaler til dit arrangement, anbefaler vi at tage en snak med vores Centerleder Morten omkring dette, da NIKC råder over flere møde og festlokaler af forskellige størrelser samt vandrehjem med mulighed for overnatning.

Men kom op og hils på, Vi glæder os til at sige pænt goddag til jer alle sammen og byde jer velkommen indenfor i Café Norsoe.


Kontakt os på telefon 2230 3890 eller på mail henvendelse@nikc.dk
Webbureau ITTP